Anders Schoug, VD på Sjoppi

Uppsök har hjälpt Sjoppi med att hitta tre nya medarbetare. Anders Schoug som är VD på Sjoppi berättar om vårt samarbete.

“Sjoppi AB är ett litet nystartat bolag i Malmö som arbetar med video-commerce, dvs att marknadsföra och sälja konsumentprodukter i Sverige, Norge, Danmark och Finland med filmpresentationer i digitala och sociala medier. Vi har en uttalad tillväxt-strategi, och för att kunna växa behöver vi unga duktiga talanger inom såväl filmproduktion, som digitala och sociala medier.
Vi vände oss till Uppsök när vi behövde hitta talanger och bad Uppsök leta i sina nätverk. På mindre än en vecka så fick vi kontakt med ett tiotal kvalificerade personer, och har nu valt att anställa 3 personer som kunde börja omgående. För ett litet bolag som Sjoppi, är det väldigt viktigt att få bra hjälp när vi ska anställa nya talanger, och Uppsök är perfekt att använda då de har de nödvändiga nätverken i Malmö och kan lösa behoven på kort tid med 100% kvalitet. Vi kommer att använda Uppsök framöver när vi letar fler talanger, och jag rekommenderar varmt att ta hjälp av Uppsök för att nå ut och hitta nya resurser till ditt bolag.”